نخستين مرکز پرنده نگري در سعد آباد راه اندازي مي‌شود

به گزارش ميراث آريا (chtn) ، محمد علي فياضي،دبير نخستين جشنواره و همايش ملي پرنده نگري در مراسم افتتاح اين جشنواره گفت: طبيعت گردي شاخه‌هاي متعددي دارد که پرنده‌نگري يکي از اين شاخه‌هاست و امروزه انجمن‌هاي پرنده‌نگري فعاليت‌هاي گسترده‌اي را درسراسر دنيا دارند.

وي با اينکه نخستين انجمن پرنده نگري 200 سال گذشته در انگلستان تشکيل شد، افزود: کلوپ‌هاي پرنده‌نگري نقش گسترده‌اي در توسعه اين شاخه از طبيعت‌گردي در اين کشور بر عهده داشتند به طوريکه هم اکنون طر فداران پرنده نگري با تماشاچيان فوتبال در اين کشور برابر مي‌کند.

فياضي خاطر نشان کرد:ايران از ظرفيت‌هاي بسياري براي توسعه پرنده‌نگري برخوردار است به طوريکه 517 پرنده مقيم و 92گونه پرنده مهاجر در ايران شناسايي شده‌اند.

مسئول کميته ملي طبيعت گردي متذکر شد: اين کميته بايد زمينه‌اي را فراهم کند و با حضور مؤثر بخش خصوصي و مؤسسات فعال در اين حوزه بتوانيم زمينه توسعه اين شاخه از طبيعت‌گردي را در کشور فراهم آوريم.

وي با بيان اينکه زاغ بور تنها گونه بومي ايران است که اين کشور را از ساير کشورهاي دنيا در حوزه پرنده نگري متمايز مي‌کند، افزود:‌ پيشنهاد ثبت ملي گونه زاغ ‌بور مطرح شده است و اميدواريم با ثبت اين گونه ملي بتوانيم سيل عظيمي از پرنده‌نگران را از کشورهاي مختلف به ايران بکشانيم.

/115

انتهای پیام/

کد خبر 1389021824